Natuurlijk Leiderschap Training

Naast mijn Jachthondenschool Retrieveropleidingen, geef ik ook coaching en trainingen in Natuurlijk Leiderschap.

Door en met honden in de buitenlucht kunnen we heel mooi de kracht in onszelf (her)vinden. Honden zijn dan een prachtig “instrument” om onszelf aan te spiegelen, maar niet noodzakelijk. Ook zonder hond geef ik Natuurlijk Leiderschap Training en gaan we samen er op uit in natuurlijke terreinen die het een en ander in ons oproepen. Van schoonheid tot aan weerstand; alles komt voorbij.

Door middel van Natuurlijk Leiderschap Training kun jij jezelf gaan ontdekken en tot de conclusie komen wat nog wel in je leven past en wat je niet meer wilt of nodig hebt. Het is jezelf opnieuw uitvinden met de kennis en inzichten die je nu hebt gevonden. Je neemt de leiding over je eigen leven, jouw gevoelens, jouw verlangens en wensen. Jouw interne autonome kracht die al in jou aanwezig is, wordt jouw levenspad door middel van Natuurlijk Leiderschap Training.

 

De Natuurlijk Leiderschap Training bied ik in diverse vormen aan:

Individueel programma

Natuurlijk Leiderschap Training geef ik in de vorm van een individueel programma. Dus 1 op 1. Met of zonder hond. Eventueel met gebruik van mijn honden. We gaan er samen op uit en door in gesprek te gaan met elkaar, oefeningen en de vraagstelling die ik voor je heb worden bepaalde aannames en issues zichtbaar.

In kleine groepen

Natuurlijk Leiderschap Training kan in een groep opgezet worden. Het gaat dan om kleine groepen van maximaal 4 combinaties baas en hond. We spiegelen dan aan elkaar en krijgen zichtbaar hoe leiderschap in een groep werkt. Hoe jij jezelf kan presenteren en duidelijk maakt aan medecursist wat en hoe je het wilt.

Lezing

De Natuurlijk Leiderschap Training biedt ik als een lezing aan. Wanneer je hierover meer wilt weten, kun je altijd contact opnemen.

Opleiding

Wanneer jij je aanmeldt voor de Natuurlijk Leiderschap Training in de vorm van een opleiding, draai je een trainingsseizoen mee. Dat houdt in dat je gedurende 3 maanden met groepstraining meeloopt en coaching krijgt in aansturen van groep en de individuele baas met hond. En 1 x in de week theorie krijgt. Het is een intensieve opleiding waarbij jij vooral ook veel over jezelf leert.

Voor informatie over Natuurlijk Leiderschap Training kan je altijd contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Ik sta iedereen graag te woord en vertel over mijn passie en hoe ik werk.