Mijn boek: van ziel tot ziel. De mens, de hond, de ziel.

Bij alle coachingsgesprekken en alle trainingen die ik de laatste jaren deed, kreeg ik telkens de vraag: ‘Wanneer kan ik je boek kopen?’ En het antwoord zoals je ziet, is: nu.
Wil je in verbinding komen met jezelf en je hond, wil je meer weten over Natuurlijk Leiderschap en wil je je laten inspireren door de natuur? Van ziel tot ziel zal je raken.

Onderaan deze pagina vind je een passage uit het boek.

Bestellen

Het boek is te bestellen via het bestelformulier hieronder.

Van ziel tot ziel : de mens, de hond, de ziel. ( isbn 9 789083134000)
€ 19,95 excl. verzendkosten.

Na ontvangst van je bestelling stuur ik je een betaalverzoek voor de betaling. Ondertussen maak ik je pakketje klaar en verzend ik het. 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mailadres (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Aantal boeken (verplicht)

  Verzendadres (verplicht)

  Vragen of opmerkingen

  Passage uit van ziel tot ziel. De mens, de hond, de ziel.

  “ik heb gezellige mensen ontmoet aan heerlijke luxe diners. Indrukwekkende mensen ontmoet en ook autoritaire mensen ontmoet. Ieder met eigen repertoire aan meningen en inzichten. Ik heb in de ogen kunnen kijken van mensen met een open mind en ontwijkende, hautaine blikken van misschien wel gekwetste zielen. Beterweters en hondenmensen in hart en ziel.

  Eigengemaakte soep en broodjes in de jachthut genuttigd. Penssoep gegeten, die in ketels werd aangebracht door mannen in lange loden jassen alsof ik in een decor uit de eerste wereldoorlog zat.

  Worsten op houtvuur in de bevroren buitenlucht. Dampende honden en een gevarieerd tableau.

  Vuurkorven en dennentakken, het aanblazen van de drift en het afblazen op het tableau. Een jachtbittertje ( of twee) voor de saamhorigheid.

  In oude pick-ups door de maisvelden crossen of achterin de wildkar zonder schokbrekers over kuilen en hobbels.

  Zoveel gelachen met mijn teamleden, zo genoten van al het wild dat ik heb mogen zien en voelen. Met veel respect voor dier en natuur. Puurder kan het in mijn beleving niet zijn!

  Ik heb overal getuige van willen zijn, met eigen ogen en met eigen ongemak en soms ook pijn. Ik heb willen zien wat er op mijn pad kwam. Alles zelf willen voelen, zelf willen doen.

  Er zit een dringende noodzaak, een waarachtigheid in mij om verbinding te maken met de wereld om mij heen. Om verdieping aan te gaan met andere mensen en met mijn levenservaringen. Wanneer ik op tijd een stapje terug doe en afstand neem, en dat is iets wat we allemaal moeten leren, creëer ik ruimte. in die ruimte voel ik overzicht en bewustzijn, zodat ik verbinding en verdieping kan aangaan met mijn levenservaring en het moment van nu. Mijn werk met mensen en hun honden heeft mij enorm veel geleerd over mijn waarachtigheid en leiderschap in tal van situaties.

  Mijn trainingen gaan over de natuurlijke verhoudingen tussen mens en mens, mens en hond en de mens en zichzelf. Zo ontstaan mijn trainingen Natuurlijk Leiderschap, die verbinding en verdieping geven aan de innerlijke leider van mijn cliënten. Of ze nu een hond hebben of niet.

  We geven allemaal leiding aan ons eigen leven, aan onze eigen cirkel.

  En dat gebeurt van ziel tot ziel!”