Antoinet van Adrichem

Welkom op de website voor natuurlijk leiderschapstrainingen en retrieveropleidingen. Ik ben Antoinet van Adrichem (1964) en meer dan 30 jaar in het bezit van verschillende golden retrievers (Joppe, Kaby, Donna, Flow en Happy).

Ik heb altijd de passie gehad om met mijn honden te werken, dat resulteerde in vele jachtwedstrijden en de praktijk jacht. Al heel wat jaren ben ik lid van het DPT (Dutch Picker-up Team) en jaag momenteel met mijn honden Flow en Happy in binnen- en buitenland.

Ik heb verschillende opleidingen, workshops en deelcertificaten behaald en zodoende ben ik gecertificeerd hondeninstructeur en gedragstherapeut. Ook heb ik Jungiaanse psychologie gestudeerd en cognitieve gedragstherapie. In combinatie met zelfstudie en ontplooiing ben ik gekomen tot intuïtief therapeut.

Naast alle verschillende soorten (jacht)trainingen ben ik dan ook werkzaam als intuïtief therapeut voor mensen. Indien nodig zet ik daarbij honden in om dingen duidelijk te krijgen of om te zetten in daadkracht.

Mijn visie is om hond en mens met elkaar te laten verbinden zodat er een optimale samenwerking mogelijk is. Middels verschillende soorten trainingen is het mogelijk om het talent van de hond zichtbaar te krijgen. Daarbij is het uiteraard van belang dat de baas zelf ook weet wat zijn of haar kwaliteiten en/of valkuilen zijn. Kortom zelfkennis is essentieel om een hond goed te kunnen begeleiden in zijn/haar opleiding. Die twee zaken wil ik graag positief bij elkaar brengen. De hond werkt altijd als een spiegel op de baas.

Wilt u meer informatie? U kunt altijd contact met mij opnemen via e-mail of telefoon.