Mijn honden

FLOW

Flow (Gundogs Choice Bravo) is een passievolle jachthond met veel energie en altijd in voor spelletjes, wandelingen. Maar bovenal gaat ze het liefst mee met de baas op jacht. Ze is een gedreven werkhond die niet zal opgeven voordat het wild binnen is. Zij is een specialist op zogenaamde “duikers”.

Flow wordt ook ingezet in de therapie die ik geef aan kinderen en volwassenen, dan weet zij zich wonderwel aan te passen aan de persoon die haar handelt. Dat vind ik dan ook een van haar speciale eigenschappen. Flow is een natuurlijke en stoere hond. Haar gedrag is puur en vriendelijk.

FlowFlow
HappyHappy

HAPPY

Happy (Echo) is een dochter van flow (Gundogs Choice Bravo x Jacklaine’s Braylach Lachlann). Dit vrolijke, humorvolle hondje hebben we zelf gehouden uit het nato-nest van 2013 en ze past erg goed in ons gezin. Er wordt veel met haar geknuffeld, wat ze heerlijk vind. Ook zij wordt al ingezet als therapiehond. Kinderen vinden haar geweldig.

Waar haar moeder nog al eens ernstig kan zijn is Happy een feestnummer. Daarentegen heeft zij het jachtverstand van vader en moeder goed in zich vertegenwoordigd. Ze is een snel en wendbaar hondje en beweegt zich soepel door de zware terreinen waarin zij het wild moet vinden. Zij vind het heerlijk om te mogen werken en blijft onverminderd doorgaan. Een echte doorzetter en goede wildvindster.